Produkty pro steakní nůž (4)

Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes jsou oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tyto žebra jsou pečlivě vybírána pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupné v různých velikostech, Côtes semi-viandes jsou ideální pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tato Côtes semi-viandes jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Svíčková

Svíčková

Lomo Filé Solomillo Filé Pure Filé Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Doba trvanlivosti: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 1,1 kg až 2,8 kg Kalibr: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs a 5 lbs a více
Chuck Roll

Chuck Roll

Nacken Needle Basse Cote Collo Needle Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Bovin Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 2,5 kg až 5 kg Kalibr: -5 kg a +5 kg
Pečeně hovězí

Pečeně hovězí

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunft: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Lagertemperatur: Chlazené při -1º/+2º, hluboce zmrazené při -18º Sorten: Hovězí Qualität: Hovězí vysoké kvality Haltbarkeit: Chlazené 120 dní trvanlivé / Hluboce zmrazené 18 měsíců trvanlivé Rasse: Angus / Hereford Gewicht pro Stück: 3,5 až 6,0 kg Kaliber: 3,5 až 4,0 kg - 4 až 5 kg a +5 kg